Veľtrh podnikateľských talentov

5. apríla 2024

Veľtrh podnikateľských talentov (29. ročník) je celoslovenská súťaž študentských firiem, ktorá je súčasťou najväčšieho podnikateľského festivalu v Európe Gen-E. Prídite sa aj vy pozrieť na tie najlepšie študentské firmy z celého Slovenska a podporte svojich favoritov.

Program Aplikovaná ekonómia rozvíja na stredných školách podnikavosť, ekonomické myslenie, finančnú gramotnosť a praktické zručnosti pre budúcu kariéru stredoškolákov. Organizácia JA Slovensko ho prináša už od roku 1992. V rámci programu si žiaci zakladajú akciové spoločnosti, s ktorými prechádzajú celým podnikateľským príbehom – od zápisu do simulovaného obchodného registra, cez daňové kontroly, publikovanie výročnej správy, marketingovú komunikáciu, predaj produktov a služieb až po likvidáciu. Iba JA Slovensko prináša študentom v podobnom type programov možnosť podnikať s reálnymi peniazmi.

Vyvrcholením celoročnej snahy študentov je prezentácia firiem, ich produktov a služieb, ale aj porovnanie zručností a dosiahnutých úspechov stredoškolákov s rovesníkmi na veľtrhu, ktorý sa tento rok uskutoční v Bratislave.

Termín: 16. apríl 2024

MiestoNivy centrum, Bratislava (1. poschodie, vedľa predajni Nay)

Vstup pre verejnosť je voľný.

Program:

  • 10:00 Slávnostné otvorenie
  • 11:00 – 17:00 Prezentácia súťažných tímov v stánkoch a na pódiu
  • 17:00 Vyhlásenie výsledkov veľtrhu

Viac informácií nájdete na webovej stránke JA Slovensko.

Digitálne technológie / špecializácia

  • Digitálne zručnosti


Úroveň digitálnych zručností

  • Základné


Geografický rozsah - krajina

  • Slovensko


Typ iniciatívy

Miestna iniciatíva


Sledujte nás

Mohlo by Vás zaujímať