Prihlasovanie do aktuálneho semestra je stále otvorené

30. januára 2024

IT v kurze pozýva všetkých záujemcov k prihláseniu sa do aktuálneho semestra. S cieľom pripraviť študentov na zaujímavé a dobre ohodnotené kariérne príležitosti v oblasti vývoja softvéru ponúka širokú škálu vzdelávacích programov, ktoré možno absolvovať súbežne so zamestnaním.

Kvalitné vzdelanie je nevyhnutnou podmienkou pre získanie atraktívnej pracovnej pozície. So vzdelávacími programami zameranými na IT naši študenti získavajú široké spektrum zručností potrebných v modernom IT prostredí. IT v kurze aktuálne ponúka vzdelávacie programy:

Štúdium IT v kurze je prístupné prostredníctvom vzdelávacieho portálu METIS Academy, čo umožňuje študovať z ľubovoľného miesta s internetovým pripojením a vlastným tempom. Lektori s praktickými skúsenosťami zabezpečujú kvalitnú výučbu, ktorá sa približuje reálnemu pracovnému prostrediu.

“Kvalitné vzdelanie je základom úspechu v dnešnom konkurenčnom svete. Našim cieľom je pripraviť študentov na kariérne príležitosti v IT odvetví vďaka širokej škále vzdelávacích programov a prístupu. Veríme, že naši absolventi budú pripravení na výzvy digitálnej éry.” uviedla Jana Miklošová, riaditeľka IT v kurze.

Ak sa chceš stať súčasťou IT revolúcie a začať svoju kariéru v oblasti informačných technológií, neváhaj. Prihlás sa do aktuálneho semestra na webovej stránke a otvor si dvere k juniorskej IT pozícii už v roku 2024. Pre bližšie informácie nás kontaktuj správou, mailom alebo telefonicky.

Pracuj v IT a buď aj Ty v kurze!

Digitálne technológie / špecializácia

  • Digitálne zručnosti


Úroveň digitálnych zručností

  • Základné
  • Stredné
  • Pokročilý
  • Odborník na digitálnu oblasť


Geografický rozsah - krajina

  • Európska únia


Typ iniciatívy

Inštitucionálna iniciatíva EÚ


Sledujte nás

Mohlo by Vás zaujímať