Nauč sa jazyk budúcnosti s IT v kurze

4. decembra 2023

Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom… Táto stará múdrosť sa v dnešnej modernej dobe potvrdzuje stále viac a viac, keďže znalosť cudzieho jazyka nám ponúka mnoho možností a uľahčuje nám život. Bolo tomu tak už v časoch moreplavcov a obchodných cestujúcich.

Aký jazyk je však jazykom budúcnosti?

Dnes bez znalosti aspoň jedného cudzieho jazyka zabrzdíš svoj vzdelávací rozvoj, ohraničíš si svoju komunikáciu, ale hlavne sa zriekaš možnosti lepšieho pracovného uplatnenia. Posledné roky nám ukázali, ako nám dokážu technológie uľahčiť život vo všetkých oblastiach. Potvrdili nám, že IT je budúcnosťou. Práve znalosť programovacích jazykov Ti otvorí dvere k novým pracovným príležitostiam. Veľké množstvo pracovných pozícií zanikne a ľudia budú nahrádzaní technológiami, ktoré budú šetriť čas i peniaze. Netreba však vešať hlavu. Automatizácia procesov už dnes vytvára veľký dopyt po IT-čkároch. Práve preto je IT jazykom budúcnosti.

Ako však zmeniť zameranie a stať sa súčasťou sveta informačných technológií?

Dôležité je mať chuť a niekde začať. Štúdium s IT v kurze je koncipované tak, aby ho zvládli aj ľudia bez predchádzajúcich IT znalostí. Veľkou výhodou je, že harmonogram je prispôsobený zamesntaným, čiže je možné študovať aj popri zamestnaní. Je to aj vďaka tomu, že celé prebieha v online prostredí.

Že si bez skúseností? Ani to nie je v IT v kurze prekážkou. Dôkazom sú stovky našich úspešných absolventov, ktorí už po absolvovaní 5-mesačných programov nastúpili na juniorské IT pozície a mnohí z nich sa vypracovali a vo svojej oblasti dnes už pracujú ako seniori. Niektorých z nich si predstavíme už čoskoro…

Štúdium je zároveň koncipované tak, že po absolvovaní 5-mesačného kurzu môžeš popri zamestnaní v štúdiu pokračovať ďalej a je len na Tebe, akú kombináciu si zvolíš. Zvyšuješ takto svoju kvalifikáciu a súbežne aj prax v zamestnaní. Ideálna kombinácia.
Často sa stretávame s tým, že uchádzačov o štúdium od štúdia odrádza fakt, že ich finančná situácia im nedovoľuje uhradiť kurzovné. Ani to však nie prekážkou, máme riešenie. Viac sa o ňom dočítaš v blogu Vieš o lepšej investícii, než je vzdelanie?.

Ak potrebuješ poradiť, radi Ti poskytneme všetky potrebné informácie. Kontaktuj nás telefonicky, emailom či správou a pomôžeme Ti s výberom vhodného typu štúdia. Štúdium otvárame dvakrát ročne, a to vždy vo februári a v septembri. Konkrétne termíny začiatku sú uvedené na našej webovej stránke www.itvkruze.sk pri každom programe. Za včasné prihlásenie v rámci zľavového countdownu Ti vieme poskytnúť zľavu až do výšky 10% z celkovej ceny kurzovného.

Lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť…

Ako prebieha štúdium s IT v kurze? Skús si to na vlastnej koži. Prihlás sa na bezplatné a nezáväzné Free školenie, ktorého absolvovaním sa dozvieš o našom vzdelávaní všetko potrebné.

Budeš si môcť vyskúšať, ako prebieha naša výučba a pozrieť si ukážky z našich webinárov. Zároveň si môžeš overiť svoje znalosti z anglického a nemeckého jazyka, či predpoklady pre vstup do sveta IT. V prípade záujmu budeš mať tiež možnosť absolvovať konzultáciu, počas ktorej Ti poradíme s výberom vhodného kurzu.

 Stačí, keď vyplníš tento formulár a my Ti pošleme všetky potrebné informácie.


Digitálne technológie / špecializácia

  • Softvér
  • Digitálne zručnosti
  • Vývoj webu


Úroveň digitálnych zručností

  • Základné
  • Stredné
  • Pokročilý
  • Odborník na digitálnu oblasť


Geografický rozsah - krajina

  • Európska únia


Typ iniciatívy

Medzinárodná iniciatíva


Sledujte nás

Mohlo by Vás zaujímať