Jeden rok Home For Digital Skills: Spoločne posilňujeme postavenie Európanov v digitálnom desaťročí

24. mája 2022

Pred rokom, 20. mája 2021, bola platforma Digitálnych zručností a pracovných miest prvýkrát online. Ambíciou bolo stať sa jediným kontaktným miestom pre všetko, čo súvisí s digitálnymi zručnosťami v Európe. Konkrétne to znamenalo, že sme sa s vami chceli podeliť o všetky európske iniciatívy v oblasti digitálnych zručností, ale aj zhromaždiť národné osvedčené postupy, školenia, novinky, publikácie, názory odborníkov, podujatia a možnosti financovania.

Po týchto prvých 12 mesiacoch s radosťou oznamujeme, že vďaka našej sieti 25 národných koalícií pre digitálne zručnosti a pracovné miesta sme sa mohli podeliť s našimi čitateľmi a členmi komunity o viac ako 1 400 vysokokvalitných článkov, medzi ktoré doteraz patrí viac ako 200 príležitostí na školenie, 50 osvedčených postupov, približne 300 zdrojov a publikácií o digitálnych zručnostiach a ešte viac, zatiaľ čo naša komunita má dnes viac ako 4 000 členov.

Chcete vedieť viac? Pozrite si všetky iniciatívy, ktoré Platforma pre digitálne zručnosti a pracovné miesta a Národné koalície pre digitálne zručnosti a pracovné miesta propagujú na oslavu tohto prvého roku práce.

Dosiahnutie cieľov digitálnej dekády pre 80 % Európanov so základnými digitálnymi zručnosťami a 20 miliónov IKT špecialistov do roku 2030 je spoločným úsilím a tešíme sa na pokračovanie práce, aby sme ich dosiahli.

Viac na: https://digital-skills-jobs.europa.eu/en/celebrating-1st-anniversary-digital-skills-jobs-platform

Digitálne technológie / špecializácia

  • Digitálne zručnosti


Úroveň digitálnych zručností

  • Pokročilý


Geografický rozsah - krajina

  • Európska únia


Typ iniciatívy

Inštitucionálna iniciatíva EÚ


Sledujte nás

Mohlo by Vás zaujímať